Ilmoitetut elintarvikehuoneistot

Oiva-arviointiohjeet ilmoitetuille elintarvikehuoneistoille

Ilmoitettuihin elintarvikehuoneistoihin kuuluvat elintarvikkeiden myynti, tarjoilu ja teollinen valmistus (vilja, kasvis, hedelmät, marjat, juomat, valmisruoat, ravintolisät, erityisruokavaliovalmisteet) sekä pakkaamien, kuljettaminen ja varastoiminen.

Linkki ohjeisiin: oiva-arviointiohjeet-ilmoitetut-1-1-2017

Muutokset

1.1.2017

Ilmoitettujen elintarvikehuoneistojen ohjeita on päivitetty seuraavasti:

  • Päivitetyt ohjeet: 2.3, 4.6, 5.1, 10.1, 12.1, 13.1, 13.5, 14.1, 17.16, 18.1, 19.4, 19.6
  • Ohjeen lopussa kerrotaan miten ohje on päivitetty.

 

16.9.2016

Ilmoitettujen elintarvikehuoneistojen ohjeita on päivitetty seuraavasti:

  • Päivitetyt ohjeet: 2.2, 2.3, 3.5, 5.1, 6.2, Liite 6.2, 6.6, Liite 7, 16.7
  • Stilisoidut ohjeet: 14.1, 19.7
  • Ohjeen lopussa kerrotaan miten ohje on päivitetty.

 

18.12.2015

Ilmoitettujen elintarvikehuoneistojen ohjeita on päivitetty seuraavasti:

  • Päivitetyt ohjeet: 3.7, 12.4, 13.1, 13.2, 14.1, 16.1, 16.2, 16.3, 16.4, 17.12, 17.13, 17.14, 17.5
  • Stilisoidut ohjeet: 7.1, 7.2, 7.3, 15.3
  • Lisätyt ohjeet: 3.8, 5.1, 13.4, 13.5, 15.6, 16.8, 19.4, 19.6, 19.7
  • Ohjeen lopussa kerrotaan miten ohje on päivitetty.

 

2.11.2015

Ilmoitettujen elintarvikehuoneistojen ohjeet 1.2 ja 3.1 on päivitetty ja ohje 12.5 lisätty

 

24.4.2015

Ohje 13.4 on poistettu toistaiseksi käytöstä. Asia (lihan ja kalan alkuperämerkintöjä) ei vielä arvioida.

 

27.3.2015

Päivitetty seuraavia ohjeita: 6.6, 7.3, 10.1, 12.1, 12.2, 12.3, 13.4, 14.1, 17.2 ja 17.12

 

1.1.2015

Päivitetyt ohjeet otetaan käyttöön

 

Muokattu 20.12.2016