Hyväksytyt elintarvikehuoneistot

Oiva-arviointiohjeet hyväksytyille elintarvikehuoneistoille

Hyväksyttyihin elintarvikehuoneistoihin kuuluvat maito-alan, liha-alan, kala-alan ja muna-alan laitokset.

Linkki ohjeisiin oiva-arviointiohjeet-hyvaksytyt-1-1-2017

Muutokset

1.1.2017

Hyväksyttyjen elintarvikehuoneistojen ohjeita on päivitetty seuraavasti:

  • Päivitetyt ohjeet: 4.6, 6.5, 10.1, 12.1, 13.1, 13.5, 14.1, 17.6, 17.16, 18.1, 19.4, 19.6
  • Ohjeen lopussa kerrotaan miten ohje on päivitetty.

16.9.2016

Hyväksyttyjen elintarvikehuoneistojen ohjeita on päivitetty seuraavasti:

  • Uusi ohje: 6.6 Pakastaminen, jäädytettyjen elintarvikkeiden ja jäätelön lämpötilahallinta
  • Päivitetyt ohjeet: 2.2, 3.5, 5.8, 15.5
  • Stilisoidut ohjeet: 14.1 ja 19.7
  • Ohjeen lopussa kerrotaan miten ohje on päivitetty.

18.12.2015

Hyväksyttyjen elintarvikehuoneistojen ohjeita on päivitetty seuraavasti:

  • Uudet ohjeet: 5.8, 15.6, 16.8, 17.11, 19.1, 19.2, 19.3, 19.4, 19.6, 19.7
  • Päivitetyt ohjeet: 1.1, 1.2, 1.3, 1.6, 2, 5.3, 5.7, 8.1, 15.3, 15.5, 16.1, 16.2, 16.3, 16.4, 17.12, 17.13, 17.14, 17.15, 17.1
  • Otsikon osalta stilisoidut ohjeet: 6.2, 6.5, 6.7, 8.8, 9.5, 9.6, 15.2, 17.4, 17.8
  • Ohjeen lopussa kerrotaan miten ohje on päivitetty
Muokattu 20.12.2016