Tarkastusohjeet
Oiva-arviointiohjeet
- Rekisteröidylle elintarviketoiminnalle (avautuu uuteen välilehteen), johon kuuluvat elintarvikkeiden myynti, tarjoilu ja teollinen valmistus (vilja, kasvis, hedelmät, marjat, juomat, valmisruoat, ravintolisät, erityisruokavaliovalmisteet) sekä kuljettaminen ja varastoiminen.
- Hyväksytyille elintarvikehuoneistoille (avautuu uuteen välilehteen), johon kuuluvat maitoalan, liha-alan, kala-alan ja muna-alan laitokset.
Ruokaviraston muut valvontaohjeet löytyvät Ruokaviraston internet-sivuilta: Lomakkeet ja ohjeet (avautuu uuteen välilehteen)
Arviointiohjeiden muutokset
1.7.2021 Sekä rekisteröidyn elintarviketoiminnan että hyväksyttyjen elintarvikehuoneistojen ohjeita on päivitetty.
Muokattu 25.4.2023